Κέντρο Μελέτης: Παιδεία εν Δράσει

Το κέντρο μελέτης «Παιδεία εν δράσει» είναι ένα πρόγραμμα μελέτης και ανάπτυξης γνώσεων για μαθητές Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου στο οποίο επιτυγχάνεται η καθημερινή προετοιμασία σε όλα τα μαθήματα της επόμενης μέρας.

Πως λειτουργεί το κέντρο μελέτης:

Οι μαθητές μαζί με τα βιβλία τους έρχονται καθημερινά στο χώρο μας και μελετάνε τα μαθήματα της επόμενης μέρας.
Οι εξειδικευμένοι εκπαιδευτικοί μας αφού οργανώσουν το διάβασμα του παιδιού, βρίσκονται δίπλα του για να του καλύπτουν απορίες, να του δίνουν την κατάλληλη βοήθεια και υποστήριξη, να τον συμβουλεύουν και να τον επιβραβεύουν.

Στόχος μας:

Είναι οι μαθητές να μάθουν να μελετούν σε συγκεκριμένο χρόνο, να αναπτύσσουν προσωπική πρωτοβουλία και να καλλιεργούν την κριτική τους σκέψη με αποτέλεσμα οι προσπάθειες τους να είναι επιτυχείς.

Σύγχρονοι και Λειτουργικοί Χώροι:

Το Παιδεία εν δράσει συνδυάζει το πρακτικό με το μοντέρνο. Τα φωτεινά χρώματα διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία των παιδιών, ενώ ο φωτισμός και τα λειτουργικά έπιπλα τους προσφέρουν ένα φιλικό περιβάλλον, κατάλληλο για αποδοτική μελέτη. Το κέντρο τηρεί αυστηρά τους κανόνες υγιεινής, παρέχοντας ασφάλεια στους μαθητές μας.

Απευθυνόμαστε:

  • Σε εσάς που δεν έχετε χρόνο να επιμεληθείτε τη μελέτη των παιδιών και την προετοιμασία τους στα μαθήματα της επόμενης μέρας.
  • Σε εσάς που επιθυμείτε να αποκτήσει το παιδί σας δεξιότητες οργάνωσης και μελέτης, αναγκαίες για τη ζωή του.

Παρέχουμε:

  • Οργανωμένη και εποικοδομητική μελέτη μαθητών δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου στα μαθήματα της επόμενης μέρας, έχοντας έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό να τους καθοδηγεί και να τους επιβλέπει.
  • Ενισχυτική-υποστηρικτική διδασκαλία και μελέτη μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες. Στο κάθε μαθητή δίνεται όσο χρόνος χρειάζεται προκειμένου να εμπεδώσει τη διδακτέα υλη.
  • Ατομική και ομαδική συμβουλευτική σε γονείς, εφήβους και παιδιά από έμπειρους ψυχολόγους.
  • Ιδιαίτερα μαθήματα σε όλες τις τάξεις γυμνασίου και λυκείου.
  • Σημειώσεις σε όλα τα μαθήματα.
  • Τακτικές ενημερώσεις γονέων μέσω του τετραδίου επικοινωνίας με τους γονείς αλλά και τις συναντήσεις στο χώρο μας.

 

kentro-meletis-sidebar-image